Ashleigh & Burwood Geurlamp

Thuys in Delft

Nieuwe Langendijk 65

2611 VJ Delft

015-7676010

info@thuysindelft.nl

Echt Waar!

Gezien in de folder van Thuys:

Ashleigh & Burwood Geurlamp

met fles geurolie 250 ml voor slechts € 37.99.

Zeg vaarwel tegen onaangename luchtjes

 

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna je favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.

 

Een Fragrance Lamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving.

 

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw (Lampe Berger) waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Nu profiteer je niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kun je ook nog eens genieten van je favoriete geur van Ashleigh & Burwood.

 

 

 

 

ASHLEIGH & BURWOOD

 

DAG NARE GEURTJES

HALLO LEKKERE LUCHTJES

Altijd keuze uit meer dan 20 verschillende soorten geurlampen

◾Meer dan 30 verschillende geuren

◾Iedere lamp zit in een luxe cadeauverpakking

◾Officiële dealer in Delft met compleet assortiment

◾Wij hebben ook reserve lonten

 

Hoe gebruik je de Fragrance Lamp

 

Stap 1

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3 gebruik hiervoor het speciale trechtertje. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een gebruiksaanwijzing)

 

Stap 2

Leg de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

 

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu jouw favoriete geur en zuivert de lucht.

 

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haal je de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kun je bij het oppakken een doekje gebruiken.

 

Is de geur iets te sterk?

 

Meng wat neutral door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer neutral je toevoegt hoe zachter de geur wordt.