Impressie Merken

 

Thuys in Delft

Nieuwe Langendijk 65

2611 VJ Delft

015-7676010

info@thuysindelft.nl

Liefde voor katten!

De kattenliefhebber kan zijn hart op halen bij Thuys.

Tijdens onze inkoop zijn we altijd op zoek naar bijzondere en leuke kattendingetjes. Leuk om te geven of te houden.

WAT EEN KEUZE!

Op 55m2 bieden wij ruim 1000 verschillende artikelen aan, waarvan ongeveer 25% vast assortiment is, het overige aanbod is steeds weer wisselend. Dit maakt het bezoek aan Thuys zo leuk, iedere keer staan er weer andere artikelen in de winkel.

Echter één ding is wel vast: bijzonder en betaalbaar.

Hieronder vindt je een impressie van de merken die wij verkopen.

 

CLAYRE & EEF

LANDELIJK & ROMANTISCH

 

Oer-Hollands Familiebedrijf

◾Opgericht in 1994

◾Geïnspireerd door landelijke woonomgeving

◾Designs hoofdzakelijke door ontwerpers met hand getekend of geschilderd in een charmante, brocante sfeer die de stijl van Clayre & Eef typeert.

 

Geen dag het zelfde

Het unieke van Clayre & Eef is dat er iedere dag nieuwe artikelen in het assortiment bij komen. Wij voeren dan ook geen vaste collectie, maar proberen je iedere keer te verrassen met ander aanbod. De afbeeldingen hiernaast zijn puur ter illustratie en om de sfeer te proeven .

 

Textiel aanbod

Bij Thuys hebben wij een grote collectie gastendoekjes vaak ook met bijpassende thee-,keukendoeken, pannenlappen en keukenwanten.

 

 

 

 

 

JELLYCAT

DAT VERDIENT EEN KNUFFEL!

 

Waarom Jellycat?

◾Super zacht

◾Aaibaar

◾Onweerstaanbaar om even aan te raken

◾Eenmaal aangeraakt ben je verkocht

◾Het perfecte cadeau

◾Makkelijk wasbaar

Kwaliteit uit Londen

Zonder twijfel, ’s werelds zachtste speelgoed! Jellycat uit Londen maakt karakteristieke knuffels van hoge kwaliteit. Ieder Jellycat label bevat het veiligheidskeurmerk CE en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Laat het label aan de knuffel zitten, naast productinformatie bevat het label ook nog infomatie over de desbetreffende knuffel

Jellycat is opgericht in 1999 en ieder jaar rond januari en juni verschijnen er weer nieuwe Jellycat knuffels. Geliefd bij jong en oud om de authentiteit van de knuffels.

Leuk te weten

De naam Jellycat is niet bedacht door een duur reclamebureau, maar door een meisje dat vaak droomde over jellysnoepjes en "cats" en zo ontstond de naam Jellycat

Goed Verzorgen

Wij zijn zeer gehecht aan onze Jellycat knuffels in de winkel. Ze hebben een goede plek waar zelf de puppy en Kitty zonder problemen naast elkaar leven. Ze willen af en toe als ze lekker hebben gespeeld even afgedaan worden met wat water en zeep en daarna lekker afspoelen met koud water vinden ze heerlijk, zelfs Kitty heeft geen waterangst. Maar ze zijn ook ijdel zeker de Fuddlewuddles, dus even droogföhnen wordt op prijs gesteld. Blijven ze lekker "Fluffy"

Voor het geval je een eigenwijze Jellycat heeft gekocht kun je beter even op zijn labeltje kijken wat hij het liefst heeft, misschien is het wel een waaghals en wil hij liever de wasmachine in lekker warm op 30 graden.

 

 

 

GREENLEAF

VOOR ECHT LEKKERE GEUREN

 

◾Premium kwaliteit

◾Heel veel keuze in geuren

◾Naast geurzakjes ook geurstokjes

◾Thuys verkoopt ook voile zakjes om geurzakjes op te hangen in je kledingkast.

 

Lang, lekker heel lang, geuren de geurzakjes van Greenleaf

 

Je kent ze wel die goedkope geurzakjes van de discount winkels, lekker goedkoop, maar 1 probleem ze geuren niet of nauwelijks. Dan wordt goedkoop, duurkoop.

 

Geurzakjes van Greenleaf geuren minimaal driekwart jaar tot 1 jaar.Daar hoef je weinig voor te doen, alleen af en toe even omschudden en de verpakking dicht te laten. De zakjes zijn met veel zorg ontworpen. Door de mooie designs kun je ze plaatsen waar je maar wilt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Vergeet vooral de auto niet. Je zult merken dat de geur zich in de door jou gekozen ruimte verspreid.

 

Hoe te gebruiken

Let er wel op dat de zakjes rechtop neergezet worden, anders kunnen ze door het uitlopen van olie schade veroorzaken aan je meubilair. Lees even de aanwijzingen op de achterkant van de verpakking. Wij adviseren dan ook de zakjes in een doorzichtig voile zakje te doen en deze op te hangen waar je wilt. Je kunt ook een zakje openen en de korreltjes in de stofzuigerzak opzuigen voor een heerlijke geur in huis, maar let wel, eenmaal geopend zal de geur eerder verdwijnen.